Facut simplu, facut pentru tine

Aplicatii Facebook

Servicu de realizare site web sau software
In ultima perioada site-urile de socializare au devenit mijloace foarte utile de propagare a mesajeler de promovare si stabilirea de noi relatii cu potentiali clienti.

În ultimii ani reţeaua socială facebook a avut o dezvoltare foarte rapidă ajungând în 2009 la 250 milioane de utilizatori. În 2007 facebook a lansat o platformă ce permite integrearea aplicaţiilor sociale. Aceasta având un mare succes şi cunoscând în 2010 un număr de 8 milioane de dezvoltatori.

Facebook-ul nu pare sa isi fi definit inca forma finala, deoarece oamenii de IT priceputi au inteles ca utilizatorii de Facebook pot fi usor fidelizati cu aplicatii special concepute pentru a te prinde in cea mai mare retea de socializare mondiala.

Facebook-ul a devenit incet si sigur platforma de raspandire preferata a oamenilor de marketing din companiile mari sau mici.
<< Inapoi

Servicii

Apasa... si trimite

"Timpul inseamna bani" de aceea nu trebuie sa pierdeti timpul si sa va bateti capul cu lucruri care nu fac obiectul profilului dumneavostra de activitate. Pentru acest lucru existam noi. Tot ce trebuie sa faceti este sa apasati cateva taste cu informatii minime despre proiectul web pe care doriti sa-l initiati, sa trimiteti aceaste informatii si noi facem restul.

Incepe ...

Pastreaza Legatura

Copyright @ 2008 - 2019 Fabrica De Softuri

Validare XHTML & CSS